DNA-ul Studențesc


DNA-ul Studențesc este un eveniment care presupune aducerea la cunoştinţa a tuturor abuzurilor săvârşite asupra studenţilor, dar şi asupra cadrelor didactice. Orice persoană implicată intr-un astfel de abuz este aşteptată să depună reclamaţii pentru intrarea sub anchetă la sediul Asociatiei Studentilor in Stiinte Exacte din Universitatea Timisoara – ASSEUT (Bd. V. Parvan, nr. 4).

Reclamaţiile se vor putea primi şi la adresa de e-mail asseut.tm@gmail.com. Sesizările pot fi făcute în termen de 30 de zile de la săvârşirea faptei. Comisia locală, care va analiza reclamaţia, va fi formată din doi reprezentanţi ai studenţilor, dintr-un reprezentant al universităţii. Reclamantul va beneficia de confidenţialitate. Plângerea va fi analizată de către comisia locală, care va strânge date de la alte potenţiale victime.

Comisia va întocmi un raport în maxim 30 de zile de la primirea reclamaţiei. În cazul în care comisia găseşte o încălcare a codului de etică sau orice fel de abuz, va înainta raportul ambelor părţi implicate, cât şi organismelor cu prerogative să le aplice.

 

dna