Colaborare cu participanti in proiectul Orange „Parinti la scoala”, ateliere gratuite


Buna ziua,
Orange organizează cursuri de digitalizare gratuite pentru persoanele peste 40 de ani, în limita celor 10 locuri disponibile per Orange shop. În cadrul atelierelor din Orange shop cei înscrişi vor învăța cum să folosească serviciile de internet pe smartphone și să urmărească atent costurile acestora, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile de zi cu zi și hobby-urile fiecăruia sau cum se poate folosi telefonul pentru a fi cât mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografii și video-uri.
Programul cursurilor #parintilascoala din luna aprilie este următorul:
–              Constanta – 2 aprilie, de la 18:00 la 19:30, în Orange shop Şos. Ştefan cel Mare, nr. 35-37, Constanţa
–              Timisoara – 3 aprilie, de 18:00 la 19:30, în Orange shop, Blvd. Republicii, nr. 8, Timişoara
–              Cluj  – 4 aprilie, de la 10:00 la 11:30, în Orange shop, Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 23-25, Cluj Napoca
–              București – 4 aprilie, de la 10:00 la 11:30, în Orange shop, Blvd. Lascăr Catargiu, nr. 51 – 53, sector 1, Bucureşti
–              Iași – 4 aprilie, de la 17:00 la 18:30, în Orange shop, Str. Anastasie Panu, nr.52, Iaşi
Va rugam sa ne ajutati sa-i informam pe adultii cu care ati mai lucrat in diverse proiecte despre aceasta oportunitate. Daca aveti si alte sugestii de persoane/asociatii catre care am putea sa ne adresam va rog sa-mi precizati acest lucru.
Orange organizeaza ateliere digitale –  #parintilascoala – gratuit pentru publicul largBucureşti,  27 martie 2015: Programul #parintilascoala lansat în februarie 2015 continuă în perioada aprilie-iulie cu o serie de ateliere de educație digitală organizate în rețeaua Orange shop. Workshopurile #parintilascoala sunt gratuite, în limita celor 10 locuri disponibile per Orange shop şi se desfășoară în mai multe orașe din țară: București, Constanța, Cluj, Iași și Timișoara. Indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange, participanţii vor afla cum să folosească smartphone-ului în viaţa de zi cu zi.

În cadrul atelierelor din Orange shop cei înscrişi vor învăța cum să folosească serviciile de internet pe smartphone și să urmărească atent costurile acestora, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile de zi cu zi și hobby-urile fiecăruia sau cum se poate folosi telefonul pentru a fi cât mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografii și video-uri.

Înscrierile se pot face pe www.orange.ro/parintilascoala, în Orange shop sau consultând unul dintre reprezentanții de vânzări din magazin.

Programul extins al cursurilor și detalii despre acestea sunt disponibile şi pe site-ul www.orange.ro/parintilascoala.

Proiectul pilot #parintilascoala s-a lansat în luna februarie şi a debutat cu o campanie desfăşurată cu susţinerea comunităţilor online din România. În urma campaniei au fost
înregistrate peste 100 de povestiri reale în care părinţii întâmpinau dificultăţi în accesarea noilor tehnologii. Ulterior, 10 câştigători au participat la o tabăra digitală unde au învăţat să depăşească dificultățile pe care le întâmpină în comunicarea digitală. Începând cu luna aprilie, programul se extinde în Orange shop prin ateliere digitale, devenind accesibil unui număr cât mai mare de beneficiari.